UUS! Alessandro ManiQuer studio-exclusive kätehoolitsus- igale põlvkonnale!

ManiQure tõhusad küüne- ja kätehooldustooted pakuvad kasutamisnaudingut – peened tekstuurid, ainulaadne toimeainete kompleks, delikaatne värske aroom. Salongikülastajale on elamus garanteeritud!

Keratin Hand & Nail Bath-keratiiniga küüne-ja käte wellnessvanni kontsentraat puhastab, niisutab ja hooldab Sinu küüned küüned.

Keratin Hand and Nail Peeling-rikkalik naturaalne koorija eemaldab kiiresti elutud naharakud, niisutab ja silub küüneplaadi pinda Suurendab naha ja küünte vastupidavust ja tugevust. Stimuleerib küünekasvu ning parandab naha elastsust.

Keratin Hand and Nail Cream – niisutav ja taastav käte-ja küünekreem keratiini, biotiini ja kofeiiniga Siledad käed, tugevamad ja hooldatud küüned on garanteeritud kreemi korrapärasel kasutamisel.

Keratin Hand and Nail Mousse – sufleekreem väga kuivadele, stressis kätele keratiini, biotiini ja kofeiiniga Tõhus kaitse kuivadele, kihistuma kalduvatele küüntele. Pehme ja õhuline sufleekreem imendub kiiresti. Nahk on meeldivalt sile ja siidine. Ideaalne nutiseadmete kasutajatele!

Keratin Hand and Nail Oil – käte-ja küüneõli keratiiniga. Suurendab naha ja küünte vastupidavust ja tugevust, stimuleerib küünekasvu ja  parandab naha elastsust ja on kaitsva toimega.

Keratin Nail Hardener (formaldehüüdivaba) -küünetugevdaja kõikidele küünetüüpidele Mitte kõik küüned pole siledad ja tugevad, vastupidavad väliskeskkonna mõjutustele. Stressinähtudega küüntele on raske värvilise küünelakiga veatut välimust anda. Küüntel, mis on liiga õhukesed, painduvad või murduvad kergesti, mõraneb dekoratiivlakk, sest küüneplaat pole stabiilne Sellisel puhul on oluline kasutada küünetugevdajat.

RSM Studio OÜ
Reg 11497222
KMKR EE101790141

Avancia

kontaktvorm

Kvartali

kaubanduskeskus

+372 522 2056
info@avancia.ee

Riia 2, Tartu
Asume 0. ja 1. korrusel.

AVATUD:
E-L 10.00-21.00
P 10.00-19.00

Eedeni

kaubanduskeskus

+372 397 3222
info@salongeeden.ee

Kalda tee 1c, Tartu
I korrus

AVATUD:
E-L 10.00-20.00
P 10.00-18.00

© 2018 Avancia ilusalong.