Alessandro Hand!SPA kätehoolitsus

Luksus Sinu kätele…

Alessandro Hand!SPA spaahoolitsus kätele muudab käed pehmeks ja elastseks, roosa kvartskivi massaaž stimuleerib vereringet, värskendab, innustab loominguliselt tegutsema ja suurendab elujõudu.

Hand!SPA mitmed kätehooldustooted sisaldavad paljude väärtuslike toimeainete kõrval ainulaatset pärliproteiini ekstrakti (Biopearl Complex), mida saadakse magevee pärlitest. Biopearl Complex on tõeline naharakkude energia suurendaja. See sisaldab ensüüme,seleeni, tsinki ja aminohappeid ja seetõttu kaitseb suurepäraselt käte nahka enneaegse vananemise eest. Kõrge kvaliteediga, naha taastumist kiirendavad ja nahka toitvad ensüümid pakuvad intensiivset ja püsivat kaitset. Kõik tooted on parabeenivabad.

Hand!SPA kätehoolduse kaks tooteliini on

  • HYDRATING- niisutav kätehooldus. Alates 20ndast eluaastast väheneb naharakkudes kollageeni tootmine. Nahk muutub kuivemaks ja vajab üha enam aega taastumiseks. Nooremas eas on oluline alustada vananemist ennetavate, nn pre-aging toodete kasutamist eelkõige seeärast, et vältida esimeste naha vananemise märkida ilmumis
  • AGE COMPLEX- noorendav ja taastav kätehooldus. Ealiste muutuste tekkimise protsessi pole võimalik täielikult peatada, kuid seda on võimalik aeglustada, kontrollida. Jooned ja kortsukesd kätelmuudavad naha visuaalselt vanemaks-sageli ei ole need kooskõlas ülejäänud välimusega. Kaunis, sile ja prink nahk paistab välja tervem ja noorem.

Hoolitsus algab kerge ülavöötme massaažiga millele järgneb käte koorimine- käenahk muutub pehmeks, elastseks ja värskeks. Koorimisele järgneb Vital aktiivseerumi kätele kandmine, mis intensiivistab hooldusainete mõju. Hooldusainetena kasutame käte päeva- ja öökreemi, millele järgneb roosa kvartskivi wellnessmassaaž ning mask.

Massaaži ajal toimib peopessa asetatud roosa kvartskuul. Roosa kvarts on südame- ja armastusekivi. Massaaž ja roosa kvartskivi stimuleerivad vereringet, innustavad loomingulisele tegevusele, hoiavad ära trombooside teket, toetavad südant, suurendavad elurõõmu ja annavad värske enesetunde. Pärast maski kanname kätele Silk kaitsekihi.

Alessandro Hand!SPA wellness rituaal on parim valik, kui soovite tõeliselt luksuslikku kätehoolitsust.

RSM Studio OÜ
Reg 11497222
KMKR EE101790141

Avancia

kontaktvorm

Kvartali

kaubanduskeskus

+372 522 2056
info@avancia.ee

Riia 2, Tartu
Asume 0. ja 1. korrusel.

AVATUD:
E-L 10.00-21.00
P 10.00-19.00

Eedeni

kaubanduskeskus

+372 397 3222
info@salongeeden.ee

Kalda tee 1c, Tartu
I korrus

AVATUD:
E-L 10.00-20.00
P 10.00-18.00

© 2018 Avancia ilusalong.