Alfaparf Lisse Design KeratinTheraphy- keratiinhooldus juustele

Inglismaal juuste ja peanaha probleemidega tegeleva kliiniku omanik, trihholoog Iain Sallis rääkis ajalehele Daily Mail, et tema kabinetti jõuab iga päev mõni naine ja ahastab, miks ometi tal juuksed välja kukuvad. «Tõde on see, et nende juuksed lihtsalt murduvad, sest nad kasutavad sirgendajat liiga palju. See on juba sõltuvus.» Sallis meenutab, et vanasti kuumenesid sirgendajad oma 20 minutit. 90ndate lõpus ilmunud keraamilised sirgendajad tegid juba revolutsiooni — need kuumenesid vähem kui minutiga üle 200 kraadi! Paraku, nendib Sallis, uus efektiivsem tehnoloogia ka hävitab juukseid efektiivsemalt — üle 180kraadine kuumus teeb juustele üks-null ära. Sirgendamissõltuvus on nõiaring, täheldab Sallis. Ülearune kuumus muudab  lokkis juuksed kuivaks ja hapraks, naised vaatavad neid nõutult ja teevad saatusliku vea: triigivad juukseid veelgi agaramalt! «See on suletud ring. Üllataval kombel ei taipa mu patsiendid, et nad muutsid oma juuksed erakordselt kahuseks ise, ühtevalu neid triikides ja triikides. Nad ei saa isegi siis aru, kui juuksed salkude kaupa maha kukuvad.»

Mida teha?

Meie soovitame keratiinhooldust.

Keratiinhoolduse põhimõte on üsna elementaarne — see kujutab endast juuste raskemaks muutmist keratiini biopolümeeri abil. Keratiin on valk, millest meie juuksed ja küüned koosnevad 88 protsendi ulatuses, nii et selle lisamine juustesse pole kaugeltki keemiline, vaid hoopis naturaalne protseduur.

Pisikesed keratiinimolekulid tungivad läbi juukse soomuskihi karva sisse ja parandavad juuste kvaliteeti seespidiselt. Keratiin täidab soomuskihi ja juuksekarva tuuma vahelised tühimikud ning kinnitub sinna juuksesirgendajate tugeva kuumuse mõjul.

Alfaparf Lisse Keratin Treatment on progressiivne sirgestav keratiinteraapia, mis on 100% ohutu, vastab rahvusvahelistele ja Euroopa standarditele. On formaldehüüdi ja parabeenivaba.

Hooldust võib kasutada ka värvitud või blondeeritud juuste puhul. Seda võib kasutada ükskõik milliste juuste puhul. Olgu need siis kuivad, lokkis, sirged,  liigselt töödeldud või täiesti töötlemata juuksed. Hoolduse järgselt saad jätkata igapäeva toimetusi, mine spordisaali, ujuma, sauna…Keratiinhoolduse puhul jäävad ära hommikused lõputud lahingud fööni, harja ja sirgendajaga. Pigem naudi hommikukohvi… J Sinu juuksed saavad uue välimuse mitmeks kuuks!

 

Kui sa mitte kuidagi ei saa ilma igapäevase sirgendamiseta, siis langeta sirgendaja kuumust ja kindlasti ära sirgenda niiskeid juukseid. Niiskete juuste sirgendamine on „juuste surm“. Eelistatumad juuksesirgendajad on nanokeraamiliste plaatidega, titaaniumkattega sirgendusplaatidega ja Laser-Ion-tehnoloogiaga keraamilised sirgendajad. Heasse sirgendajasse tasub investeerida. Ei tohiks unustada ka kuumakaitset ja teisi juuksehooldusvahendeid. Juuksehooldusvahendeid ostes pane tähele, et need ei sisaldaks:

Sodium Laureth Sulfate (SLS või SLES), Aluminium, Perfume, Parfum, Fragrance, Petrokem. Oil, Mineral Oil, Paraffinium, Dimethicone, PEG +number, EDTA, Propylene Glycol, Quaternium + number, Polyquaternium, Cocamidopropyl, Hydroxysultaine, Triethanolamine, Parabens, Methylparaben, Propylparaben, formaldehüüdid.

 

 

Teie Avancia

RSM Studio OÜ
Reg 11497222
KMKR EE101790141

Avancia

kontaktvorm

Kvartali

kaubanduskeskus

+372 522 2056
info@avancia.ee

Riia 2, Tartu
Asume 0. ja 1. korrusel.

AVATUD:
E-L 10.00-21.00
P 10.00-19.00

Eedeni

kaubanduskeskus

+372 397 3222
info@salongeeden.ee

Kalda tee 1c, Tartu
I korrus

AVATUD:
E-L 10.00-20.00
P 10.00-18.00

© 2018 Avancia ilusalong.